Філіпушка претендує на звання "Головного кота країни": підтримаймо його в он-лайн голосуванні!

ВС 25 сентября 2013 в 17:00
Мейн-кун Філіпушка потрапив до двадцятки найгарніших котів України і за підтримки городян може стати володарем головного титулу. Про шанси на успіх рудого пухнастого красеня його власниця розповіла в «Агенції промоції «Суми».
Філіпушка – один із семи котів родини Пивоварових. До нашого міста приїхав із Дніпропетровська і є перший у Сумах котом цієї породи. Нині Філіпушці чотири роки, а важить він понад 10кг. Власниця кота – Альона ПИВОВАРОВА – мріє, аби Україна була схожою на її кота: такою ж «сонячною та ситою».
Філіпушка – неодноразовий призер і переможець котячих конкурсів. Найчастіше відзнаки отримував за свій красивий хвіст і вуса, довжина яких 15см.
Нині, єдиний із сумських домашніх улюбленців, виборює звання «Головного кота країни».
До фінальної двадцятки Філіпушка потрапив, обійшовши півтисячу котів. Інтерактивне голосування за «Головного кота країни триватиме до 30 вересня.
Переможець отримає річний запас котячого корму і всеукраїнську славу. Фотографії улюбленця України надрукують у газетах і журналах. А ще зображення титулованого кота з’явиться на біг-бордах у тому населеному пунктіі, де він проживає.
Філіпушка та його власниця розраховують на підтримку сумчан. У разі перемоги головний приз господарі кота віддадуть до притулку для бездомних тварин.

Джерело: Муніципальний інформаційний портал
0
Комментариев
0
Просмотров
565
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.