У Сумській області затримали грабіжника

ВС 13 февраля 2013 в 16:00
Із заявою про пограбування до працівників міліції звернувся 67-річний пенсіонер, який розповів, що кілька хвилин тому у нього малознайомий хлопець відібрав 220 гривень. «Ми познайомились на пункті прийому металобрухту, куди я прийшов, щоб знайти деякі металеві запчастини, - говорив літній чоловік. – Хлопець запропонував свою допомогу. Він сказав, що те, що я шукаю, в нього є. І потрібні мені запчастини він готовий продати за 200 гривень та за пляшку горілку. Я погодився». Разом вони вирішили, що угода досить вигідна, тому одразу направились за грошима.
Спочатку сходили додому до старенького, а потім пішли до банкомату. І коли дідусь опустошив свою банківську пенсійну картку, з якої зняв останні 220 гривень, у зловмисника визрів план як спритно відібрати гроші. Та так, щоб ніхто не помітив. Горе-добродій вирішив відвести пенсіонера до одного з дачних кооперативів. А, повертаючи в один з провулків, він змусив старенького віддати гроші, після чого швидко втік. Звичайно, що літній чоловік не почав здоганяти свого кривдника, а одразу направився до відділку міліції.
За детальними прикметами кривдника старенького знайшли через кілька годин, як то кажуть, по «гарячим слідам». За цей час він встиг добряче напитись горілки до добратись до автовокзалу. Говорив, збирався поїхати якнайдалі, але не встиг. У скоєному зізнався одразу. Пояснив, що на злочин пішов через дівчину, з якою він вранці посварився, мовляв, хотів напитись, а так як грошей не було, скоїв пограбування.
Але, як виявилось, це не перший злочин хлопця. Зі слів слідчого, за плечима в останнього вже є три судимості, серед яких розбій, крадіжка та пограбування. Тож, можна зробити в висновок, що затриманий добре усвідомлював всю відповідальність за свої дії. Сьогодні він знаходиться в СІЗО. Стосовно нього порушили чергове кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 «Грабіж» КК України, максимальним покаранням за що для чоловіка меже стати шестирічне ув’язнення.
0
Комментариев
0
Просмотров
683
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.