Із понівечених авто рятувальники Сумщини вивільнили двох постраждалих

ВС 22 сентября 2021 в 09:23
Відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини було викликане на автошлях Лебедин-Суми, де поблизу с. Куданівка, що на Лебединщині, зіткнулися «ВАЗ-2110» та Renault «Duster». Допомоги потребував пасажир легковика, якого за допомогою спецобладнання вдалося вивільнити із авто та на ношах перенести до карети «швидкої», яка доправила постраждалого до лікарні.

Також до Служби порятунку «101» надійшла інформація від працівників екстреної медичної допомоги про дорожньо-транспортну пригоду. За попередніми даними, на Недригайлівщині поблизу с. Курмани на автошляху Київ-Суми-Юнаківка зіткнулися «ВАЗ-2107» та вантажівка «Mersedes».

На місце виклику прибув черговий караул 20-ї державної пожежно-рятувальної частини із смт. Недригайлів. Як було встановлено, 12-річна дівчинка опинилася затиснутою на задньому сидінні легковика. Рятувальники вивільнили постраждалу із понівеченого транспортного засобу і передали медпрацівникам, які доправили її до лікарні.


Під час ліквідації наслідків цих двох дорожніх аварій працівниками підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій було проведено деблокування тіл загиблих: пасажирки ВАЗ-2107 та водія ВАЗ-2110.

 
42
Комментариев
0
Просмотров
995
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.