У Сумах зупинили нетверезого водія

ВС 28 декабря 2022 в 20:21
Днями, на одному з блокпостів обласного центру патрульні зупинили водія транспортного засобу Volkswagen Passat. Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що у 36-річного водія відсутнє свідоцтво про реєстрацію автомобіля. Також у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд, який керманич пройшов на місці зупинки був позитивним — 0, 52 проміле.

На чоловіка інспектори винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Чоловік помітно нервував, тож патрульні провели йому поверхневу перевірку. І не помилилися, адже виявили в нього паперовий згорток із кристалічною речовиною білого кольору, схожу на наркотичну.

Ба більше, номерний знак на транспортному засобі вже понад рік як знятий з обліку. Також інспектори виявили ознаки знищення VIN коду в автомобілі. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції.

Патрульна поліція Сумської області

41
Комментариев
0
Просмотров
1258
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.