У Сумах патрульні виявили у 4-х осіб наркотичні речовини

ВС 02 сентября 2022 в 11:29
На вулиці Над'ярній у м. Суми патрульні зупинили громадянку, яка підозріло себе поводила. Під час спілкування 26-річна жінка зізналася, що має із собою наркотичні речовини. Під час поверхневої перевірки в неї дійсно виявили зіп-пакет із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну, а також пристрої для її вживання.

На вулиці Юрія Липи патрульні зупинили ще одну підозрілу громадянку. У 37-річної місцевої мешканки під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили блістер із таблетками, ймовірно, наркотичного походження.

На вулиці Героїв Крут увагу інспекторів привернув 21-річний чоловік. Побачивши поліцейських він помітно нервував та намагався уникнути спілкування з ними. Чоловіка патрульні зупинили. У нього під час поверхневої перевірки виявили зіп-пакет із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну.

На вулиці Замостянській охоронці порядку зупинили 43-річного чоловіка, який порушував громадський порядок. У нього патрульні виявили зіп-пакет із кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

На вулиці Береговій інспектори зупинили 28-річного чоловіка. Він помітно занервував, побачивши службовий автомобіль. У громадянина під час поверхневої перевірки патрульні виявили зіп-пакет із кристалічною речовиною, схожою на наркотичну, а також пристрій для її вживання.

У всіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. За всіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 (Незаконне збереження наркотиків) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

44
Комментариев
0
Просмотров
573
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.