Правоохоронці затримали ще одного жителя Сумщини, який підтримував дії окупантів (відео)

ВС 20 июня 2022 в 16:18
До поліції надійшла оперативна інформація, що місцевий мешканець у мережі Інтернет розповсюджує інформацію на підтримку дій країни агресора.

Так, у ході досудового розслідування було встановлено,  що 65-річний мешканець міста Конотоп, бувши проросійсько налаштованою особою, протягом квітня-травня поточного року, на своїй сторінці в одній із соціальних мереж поширював матеріали, у яких містяться заперечення збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році, шляхом представлення її, як внутрішнього громадянського конфлікту, визнання правомірною збройну агресію проти України. Також чоловік підтримував тимчасову окупацію частини території нашої держави представниками збройних сил рф.

На підставі ухвали суду за місцем проживання правопорушника слідчі провели обшук, у ході якого на домашньому комп’ютері виявили контент проросійського змісту.

Слідчими Конотопського районного відділу поліції за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників».

Поліція Сумської області



48
Комментариев
0
Просмотров
974
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.