На Сумщині за два дні у пожежах загинули дві людини

ВС 03 ноября 2022 в 17:59
Незважаючи на постійні заклики рятувальників неухильно виконувати правила пожежної безпеки в побуті громадяни продовжують нехтувати цими настановами, що призводить до трагічних наслідків.

Лише минулої доби вогнеборці двічі виїжджали на гасіння загорянь з трагічними наслідками.

Так, о 07:40 2 листопада, на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у приватному будинку по вул. Партизанська в селі Зазірки, що на Кролевеччині. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з під покрівлі будівлі. На місце події було направлено місцеву пожежну команду с. Зазірки.

Прибувши на місце сільські вогнеборці встановили, що вогнем охоплено стіни і підлогу на площі до 2 кв. м та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на весь будинок. Під час ліквідації загоряння в одній з кімнат виявили тіло господаря 1966 року народження.

3 листопада о 06:13 схожий випадок стався в м. Ромни, по вул. Чкалова. На місце події прибули вогнеборці 19-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Під час проведення розвідки в кімнаті фахівці ДСНС виявили тіло господині будинку 1942 року народження без ознак життя.

О 06:36 загоряння локалізували, а о 08:33 – повністю ліквідували.

ГУ ДСНС України у Сумській області

47
Комментариев
0
Просмотров
538
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.