На Сумщині водій намагався відкупитися від відповідальності за водіння у стані сп’яніння

ВС 13 апреля 2022 в 10:43
Патрулюючи місто Глухів, співробітники у складі групи реагування патрульної поліції побачили автомобіль ВАЗ-2103, що рухався з порушеннями Правил дорожнього руху. Правоохоронці вирішили перевірити водія й зупинили легковик.

За кермом «вазівки» знаходився 30-річний місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння. Пізніше, під час проходження огляду на стан сп’яніння, було з’ясовано, що вміст алкоголю в його крові перевищує норму в сім разів.

Під час складання на чоловіка адміністративного протоколу за ознаками ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», останній запропонував поліцейським тисячу гривень неправомірної вигоди за непритягнення його до відповідальності. Правоохоронці попередили правопорушника, що за цю пропозицію передбачена кримінальна відповідальність, проте той наполягав на своєму.

На місце була викликана слідчо-оперативна група поліції, яка задокументувала цей факт та відкрила стосовно чоловіка кримінальне провадження

Поліція Сумської області

47
Комментариев
0
Просмотров
751
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.