На Сумщині поліцейські задокументували факт продажу алкоголю неповнолітній дівчині

ВС 21 апреля 2022 в 10:54
У Конотопі працівники поліції  помітили, як в одному із магазинів, попри заборону продажу алкоголю у будні дні, молода дівчина придбала слабоалкогольні напої. Крім того, у поліцейських виникли сумніви щодо її повноліття , віку з якого в Україні дозволене придбання таких товарів. А тому попросили дівчину пред’явити документ, що засвідчує особу і переконалися, що покупниця дійсно виявилася неповнолітньою.

Під час розмови продавчиня пояснила правоохоронцям, що дівчина виглядає як повнолітня, тому і не перевірила її документи, а з приводу заборони продажу алкогольної продукції у будні дні під час воєнного стану пояснити так нічого і не змогла.

Поліцейські склали відносно продавчині адміністративний протокол за правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», санкція якої передбачає відповідальність у вигляді штрафу. Ці матеріали були передані на розгляд адміністративної комісії.

Поліція Сумської області

49
Комментариев
0
Просмотров
788
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.