На Сумщині поліцейські врятували з пожежі родину (відео)

ВС 29 сентября 2022 в 18:38
Наряд групи реагування патрульної поліції приїхав за повідомленням про сімейну сварку, та побачив палаючий будинок. Завдяки спільним зусиллям правоохоронців, рятувальників та медиків вдалося врятувати життя двох людей.

До поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку у одній із родин, що мешкає у с. Стецьківка Сумського району. На місце пригоди негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 4 (м. Суми) Сумського районного управління поліції.

Прибувши на місце, правоохоронці побачили будинок, з якого валили густі клуби диму, а надворі був поранений чоловік. Він пояснив, що в будинку ще знаходяться дружина та його пасинок. Поки один із поліцейських викликав пожежників та медиків, інший разом з господарем зміг відшукати жінку, яка вже була непритомна, та витягли її на вулицю.

Вдруге потрапити до будинку було важче, через сильне задимлення поліцейський не міг орієнтуватися у приміщенні. Тоді на допомогу прийшов один із сусідів, разом вони все ж таки знайшли хлопця та винесли його на подвір’я. Парубок також був без свідомості.

Патрульні негайно почали проводити серцево-легеневу реанімацію. У той час, на місце вже прибули працівники ДСНС та розпочали ліквідацію вогню.

Правоохоронці та рятувальники проводили реанімаційні заходи до самого приїзду бригади швидкої допомоги, і навіть після цього, усіляко сприяли медикам. На щастя, всі члени родини залишились живі, їх госпіталізували до лікарні.

Поліція Сумської області



42
Комментариев
0
Просмотров
719
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.