На Сумщині поліцейські викрили чоловіка у замаху на незаконне заволодіння автомобілем

ВС 14 ноября 2022 в 16:18
Слідчими Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом вчинення замаху на незаконне заволодіння транспортним засобом та за крадіжки майна з автомобілів.

В ході досудового розслідування встановлено, що наприкінці вересня 27-річний місцевий чоловік побачив незамкнені водійські дверцята в одному з автомобілів, що стояв у дворі. Проникши всередину, викрав звідти два автомобільних зарядних пристрої. Окрім цього, з багажного відділення цього ж авто зловмисник витягнув ще ящик для інструментів, набір викруток, молоток, пасатижі та набір ключів.

Згодом, у цьому ж дворі, зловмисник побачив ще одну автівку та, зламавши замок до багажного відділення, викрав звідти три телескопічні вудки, рибацьке знаряддя, набір ключів, пасатижі, набір викруток та свічний ключ.

Склавши викрадене майно до ящику для інструментів, чоловік побачив ще один автомобіль та вирішив покататися. Проникнувши через багажне відділення до салону автомобіля, зловмисник помітив у бардачку ключі від замка запалювання. Недовго думаючи, зловмисник почав перемикати передачі, однак не маючи досвіду керування не зміг розпочати рух автомобілем.

Та злякавшись, що його можуть побачити мешканці багатоповерхівки, кинувся навтьоки.

В ході слідчих дій співробітники поліції встановили особу зловмисника та розшукали його. У скоєному він зізнався. Правоохоронці частково вилучили викрадене майно та повернули потерпілим.

Поліція Сумської області

40
Комментариев
0
Просмотров
592
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.