Учні Сумської школи №12 вибороли «золото» на Міжнародному творчому конкурсі в Грузії

ВС 20 сентября 2018 в 19:12
9-15 вересня у місті Урекі (Грузія) проходив традиційний мистецький конкурс-фестиваль «Золоте руно»
Цьогоріч учасниками Міжнародного змагання стали й аматорські колективи. Наймолодшими учасниками конкурсу виявилися учні Сумської загальноосвітньої школи №12, на базі якої уже третій рік діє хореографічний гурток, що об’єднав школярів у колектив «Сладкоєжки».



Цей колектив знайомий поціновувачам бальних танців не тільки міста Суми й Сумської області, а й за її межами, адже діти неодноразово брали участь у танцювальних конкурсах і неодмінно поверталися переможцями.

Тепер «Сладкоєжки» дебютували на фестивалі такого масштабу і знову повернулися із «золотом». Журі високо оцінило виконавську майстерність та наполегливість школярів. Після запального джайву у дитячого колективу просто не лишилося конкурентів, а зворушливий вальс остаточно переконав журі, що вони гідні «золота»!



Відзначимо, що «Сладкоєжки» стали єдиним дитячим колективом серед професійних танцюристів, які удостоїлися честі виступити на гала-концерті в місті Батумі, де зірвали бурхливі оплески глядачів.

Батьки учасників колективу висловлюють глибоку подяку директору КУ Сумська ЗОШ №12 Ірині Олексіївні Губській та заступнику директора з виховної роботи і керівнику ансамблю Оксані Леонідівні Зіненко за сприяння всебічному розвитку школярів.


Учитель КУ Сумська ЗОШ №12 Ольга Бескорса
53
Комментариев
0
Просмотров
8027
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.