«Світ професій». Юні сумчани обирали майбутні професії (Фото)

Наташа Акулова 16 апреля 2018 в 12:00
У Сумах протягом трьох днів, 11-13 квітня, реалізовували проект «Профорієнтаційна канікулярна програма «Світ професій»

До Конгрес-центру СумДУ, в якому відбувався захід, завітали учні закладів загальної середньої освіти, щоб розширити свої знання про зміст професій та спеціальностей.



Організований даний проект громадською організацією «Рада молодих вчених», яку визнано переможцем міського конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету на 2018 рік.



За словами організаторів, метою заходу було забезпечити інформаційно-практичну підтримку школярів міста під час вибору професії та розвити у дітей навички свідомого та відповідального вибору майбутньої професії.



Даний проект «Профорієнтаційна канікулярна програма «Світ професій» був розрахований на три дні, кожен з яких мав окрему програму: 1-й день – «Класичні професії: економіст, юрист та медик», 2-й день – «Сучасні професії: IT спеціаліст, маркетолог соціальних мереж та event-менеджмер», 3-й день – «Професії майбутнього: роботехніка».



Потягом трьох днів учасниками профорієнтаційного заходу стали близько 60 учнів сумських шкіл.
50
Комментариев
0
Просмотров
14002
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.