На Сумщині нагородили кращих студентів

ВС 23 ноября 2021 в 12:06
У понеділок, 22 листопада, міський голова Артем Семеніхін та його заступник Людмила Ігнатенко привітали переможців конкурсу «Кращий студент Конотопа» 2021 року, який відбувся 10 листопада.

Міський голова побажав молодому поколінню успіхів у навчанні, вагомих особистих досягнень, стати справжньою гордістю для батьків і для Конотопської громади, не полишати рідне місто, працювати наполегливо на його розвиток. Очільник Конотопа пообіцяв, що вже з наступного року буде клопотати перед депутатським корпусом про виділення коштів на грошову премію міського голови для студентів-переможців. Уже зараз, за дорученням міського голови та за підсумками співбесід, кращі студенти, за їх бажанням, можуть бути відібрані до кадрового резерву для подальшої роботи у виконавчих органах міської ради. «Варто тільки добре навчатися, прагнути, створювати нові ідеї, бізнес-плани, проєкти, бути соціально активними – і все вдасться, я вірю у кожного з вас!», – зокрема зазначив А. Семеніхін. Перша заступниця міського голови, Голова Конкурсної комісії, приєдналася до вітань і побажала кожному студенту перемог на життєвому шляху, а також висловила сподівання, що досить скоро ці самі студенти можуть сидіти у депутатських кріслах міської ради, а, можливо, і Верховної Ради, стати великими і відомими людьми.

Кращі студенти Конотопа отримали від міської влади грамоти і цінні подарунки, а спільні фото у пам’яті юних конотопців назавжди залишать згадку про приємні моменти участі та перемог у Конкурсі і будуть надихати на нові звершення.

Голос Конотопа

48
Комментариев
0
Просмотров
2641
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.