Жителька Сумщини збирає гроші на тепловізор для брата

ВС 24 августа 2022 в 09:50
10  серпня на своїй сторінці у Фейсбуці Аліна Мовчан розмістила пост про збір коштів на тепловізор для свого брата - жителя с. Довга Лука Олександра Кизима - та його побратимів, які служать у 27-й реактивній артилерійській  бригаді й знаходяться на Донеччині.

Щодня Аліна звітує про надходження коштів на картку.

Станом на 21 серпня було зібрано 22630 гривень, але ж це - менше половини від необхідної суми.

«Прошу вас, кожного жителя громади, долучитись до збору коштів, - пише Аліна, – та саме до 24 серпня  зробити свій внесок у придбання тепловізора.  Дасть Бог, це збереже життя нашим хлопцям і послужить на знищення московської сарани. Своїм внеском зробіть душевний подарунок собі, а нашим захисникам - реальну допомогу й підтримку.

На світлині - мій брат Кизим Олександр,  я хочу, щоб він, як і кожен наш захисник, повернувся в рідну домівку живим і здоровим, із Перемогою й миром, і зроблю для цього все, що в моїх дівочих силах, але разом ми зробимо більше. Долучайтесь до збору коштів, прошу вас всім серцем!
Давайте всі разом допоможемо зібрати кошти, адже для військових  тепловізор  вкрай необхідний. Хлопці віддають своє життя захищаючи нас, щоб ми жили у вільній країні. Вони виборюють нашу незалежність і право жити у демократичній країні, тому долучайтеся!

Вірю, що в нас все вийде і ми придбаємо тепловізор».

Номер картки для збору коштів: 4149 4991 5204 3749 (Аліна Мовчан)


0
Комментариев
0
Просмотров
747
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.