Жителька села Рибці відзначила свій 100-річний ювілей

ВСГ 10 июня 2019 в 17:35
Як повідомляє газета “Вісті Сумськиї громад”, жителька села Рибці Сумського  району Марія Семенівна Попова у колі рідних та близьких людей зустріла свій 100-річний ювілей.

Народилась Клавдія Степанівна в селянській сім’ї , мужньо пережила багато трагічних подій, які випали на її долю: голодомор, Велику Вітчизняну війну. З великою радістю діждалася з війни свого коханого чоловіка. Все трудове життя пропрацювала на колгоспних нивах рідного села.

З нагоди поважного ювілею до оселі довгожительки завітали  перший заступник голови районної державної адміністрації Едуард Кучменко, директор територіального центру соціального обслуговування( надання соціальних послуг) Сумської  районної державної адміністрації Володимир Подольський та голова Стецьківської сільської ради Ігор Верніченко. 

За багаторічну  та самовіддану працю Марію Семенівну  було відзначено Грамотою голови Сумської облдержадміністрації. Представники влади вручили іменинниці  квіти  та подарунки. Перший заступник голови райдержадміністрації Едуард Кучменко у своєму привітанні побажав Марії Семенівні доброго здоровя,  родинного затишку, шани й турботи від рідних, дітей, онуків та правнуків.

Господь розпорядився так, що за прожитих сто років вона згадує найцінніше – народження трьох дітей, вісьмох  онуків, девятьох правнуків, які й досі  підтримують, люблять та шанують свою матір, бабусю і прабабусю. Усупереч складній долі, ювілярка крізь роки зберігає оптимізм, життєрадісність, добродушність. З таких людей потрібно брати приклад сучасникам, вчитися у них мудрості та гідності.  Нехай Господь і надалі оберігає Вас, шановна Маріє Семенівно!
 
46
Комментариев
0
Просмотров
2768
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.