У Шостці встановили сітки для сортування побутових відходів

ВС 26 июля 2022 в 14:09
Сьогодні, 26 липня, у Шостці біля супермаркету АТБ в районі гімназії по вулиці Миру встановлено контейнери сітки для роздільного збору сміття: пластику, скла, паперу, ємностей від побутової хімії і т.ін. Екологічний проєкт, що має на меті дбати про чистоту довкілля втілює громадська організація “Птаха” на чолі з керівницею Ніною Пугач та активістами міста, небайдужою молоддю.

У день встановлення своїх перших сіток для роздільного збору сміття ГО “Птаха” проводить біля контейнерів невелику вікторину з питаннями з екології та дарує подарунки.

– Це продовження великого процесу, що вже почався для нашого міста з тих контейнерів для сортування сміття у школах та дитячих садках, що встановлювали ще кілька років тому, – розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці Ніна Пугач. – Процес знайшов свою підтримку і новий виток розвитку у січні 2022 року, коли лідери освіти Шостки Юлія Мороз , Микола Михайленко та активісти молоді Татьяна Рекун зустрілися з представниками ЕкоГлухів для обговорення планів по екологічному просвітництву у місті. Наш польский партнер Fundacja VERDA активно сприяє поширенню інформації, допомагає з матеріальними та інформаційними ресурсами. Відкриття сіток – це один із наших спільних кроків, а попереду у нас ще багато заходів і вікторин. Слідкуйте за новинами. Ми з 10.00 знаходимось тут – біля АТБ по вулиці Миру, недалеко від гімназії та коледжу. Приходьте подивитись, де знаходиться сітка, відповідайте на питання і отримуйте маленькі подаруночки!

shostka.info

47
Комментариев
0
Просмотров
922
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.