У Конотопі може з'явитися новітня техніка для прибирання тротуарів та доріг

ВС 06 сентября 2022 в 14:31
Навесні 2022 року компанія Karcher Україна започаткувала волонтерський проєкт, що покликаний допомогти очистити українські міста, які постраждали внаслідок військових дій російської федерації. Відсьогодні до благодійного проєкту приєдналося і місто Конотоп.

"Компанія “Karcher” – це світовий лідер обладнання та технологій для прибирання. І ми проводимо в Україні волонтерський проєкт, щодо прибирання. І ось ми сьогодні в Конотопі. Ми представляємо свою техніку, що може допомогти прибирати як пішохідні зони, так і автомобільні дороги. Та техніка, яку ми представляємо, вона дуже якісна і може забезпечити ваше місто комфортом, затишком і чистотою", – зазначив представник компанії.

Робота компанії “Karcher” починається з центру міста. Очільник Конотопу зазначив, що техніка компанії надзвичайно сучасна та економна.

“Техніка яка сьогодні заїхала до нас, надзвичайно економічна. І дасть Бог вона буде у нас у власності, допоможе підтримувати чистоту. Адже скажу, як міський голова, дуже велика йде сума коштів для того, щоб утримувати дуже великий штат людей, двірників, які мають підмітати наші дороги. Це колосальні суми коштів. Два місяці роботи цихлюдей – це одна така машина. Коли ми її придбаєм, дасть Бог ми її придбаєм, то це суттєве заощадження коштів для нашого бюджету. Якщо така машина буде їздити щодня нашими вулицями , то завжди буде чисто”, – зазначив міський голова Конотопа Артем Семеніхін.

Голос Конотопа



43
Комментариев
0
Просмотров
654
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.