Сумчане насчитали $18 млрд. в футбольной VIP-ложе

ВС 03 июня 2011 в 10:58
После большого футбола интерес к матчу не исчез
«Юрий Чмырь привез на Сумщину больше 18 миллиардов долларов!!!! Именно такую сумму составляет общее состояние самых богатых людей VIP-ложи на финальном матче Кубка Украины по футболу на «Юбилейном». Все они – потенциальные помощники сумского футбола!», - такую новость разместили читатели нашего сайта www.vsisumy.com в клубе “Фан-клуб ФК «Сумы»”.
«Очень показателен список VIP-гостей, которые сами смогли убедиться в реальном спортивном потенциале региона: Борис Колесников, Леонид Кравчук, Ринат Ахметов, Игорь и Григорий Суркисы, Равиль Сафиуллин, Валерий Пустовойтенко, один из самых известных футбольных судей мира Пьер Луиджи Колина, Константин Григоришин... Сумской стадион собрал на своих трибунах людей, чей капитал соизмеряется с бюджетом Украины. Такое даже в Киеве увидишь не часто.
http://sport.oboz.ua/football/na-sumschine-nachalas-futbolnaya-lihoradka

http://pfcsumy.blogspot.com/2011/06/18-vip.html

49
Комментариев
2
Просмотров
3955
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ ВБИВАЄ ХВОРИХ РАКОМ ДІТЕЙ
Донецький нацизм набирає обертів

Янукович нещодавно розрахувався з власними олігархами – власниками енергетичних підприємств (облгазів, обленерго, теплокомуненерго), яким списав борги перед державним бюджетом в обсязі 24 млрд. грн., підписавши закон №3319-VI про деякі питання заборгованості за спожитий природний газ та електричну енергію». Закон був прийнятий у парламенті фактично без обговорення протягом 15 хвилин, втім його ціна сьогодні значно більша за 24 млрд. гривень про які йдеться. Якщо врахувати всі заборгованості між підприємствами, то йдеться про дєрібан Донами майже 52 млрд. грн.

Нас переконують, що метою прийняття цього закону є оздоровлення паливно-енергетично комплексу. Однак, в результаті оздоровлюються лише кілька людей у країні, при чому за рахунок мільйонів простих громадян, жодному з яких заборгованість перед енергетичними компаніями не списується. Такими діями Янукович підтвердив, що він не є гарантом Конституції, захисту прав 46 млн. українців, а є виключно гарантом збагачення олігархів.
Крик душі – у зверненні Опікунської ради Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку лікарні "Охмадит".

Не просто лікарні – Національної дитячої спеціалізованої...

Щорічно в ній борються за життя близько 300 діток, яким не пощастило захворіти на дуже тяжку, але виліковну хворобу – рак крові.

Ситуація критична.

Якщо у 2009 році при “злочинній” та “корумпованій” владі Віктора Ющенко забезпеченість лікарськими препаратами була на рівні 60% від потреби, то після обрання Віктора Януковича "покращення життя" хворі дітки відчули одразу: 2010 рік – забезпеченість препаратами зменшилася до 38% (майже вдвічі), 2011 рік – лікарські препарати за відповідною державною програмою не закуповувалися взагалі?!

Протягом п'яти (!) місяців поточного року навіть не було оголошено тендери із закупівлі ліків для дитячих онкогематологічних відділень?!

Опікунська рада лікарні намагається відшукати кошти де завгодно – аби лише врятувати життя хворих дітей, батьки яких живуть у злиднях (а таких в Україні переважна більшість).

З початку року вдалося зібрати 700 тисяч гривень, тоді як на лікування дитини мінімально потрібно 60 тисяч, а при ускладненнях – до 300 тисяч гривень. Курс лікування триває понад дев'ять місяців.

Відповідь чиновників – у бюджеті немає коштів.

Така позиція – брехлива і цинічна.

Кошти є – немає моралі і відповідальності!

Наведу лише два приклади – свідчення тотальної корупції і клептоманії Уряду Януковича, про які суспільство дізналося протягом останніх двох тижнів:

1) одним голосуванням Ради олігархам – власникам приватних енергетичних компаній, Уряд Януковича списує їхню заборгованість перед бюджетом у розмірі 24 мільярди гривень?!

2) під патронатом міністра Юрія Бойка Уряду Януковича у держави крадуть 150 мільйонів доларів (1,2 мільярди гривень) – при закупівлі лише однієї бурової установки?!

3) Найбільший донецький олігарх Рінат Ахметов, який вкрав половину промисловості східної України, купує собі квартиру в Лондоні за майже 223 мільона долларів (1,6 млрд. грн) http://news.zn.ua/articles/79783.
Порівняйте ці вкрадені прокремлівськими фашистами мільярди з вартістю лікування дитини.

За кожною крадіжкою прокремлівської, влади донецьких фашистів – вбиті корумпованими чиновниками діти.

если перевести эти все средства на жителей нашего города(300 0000 то получится что каждому человеку можно купить по 2 1комнатные квартиры в нашем городе )