Шосткинщина прощалась із захисником України

ВС 11 июля 2022 в 13:27
У Шостці попрощались із Куцманом Вадимом Станіславовичем. Про це у Фейсбуці повідомляє міський голова Микола Нога.

Вадим Куцман народився 28 липня 1988 року у смт. Стара Синява, Хмельницька області. Після закінчення школи Вадим поступив до Хмельницького торгово-кулінарного ліцею і здобув професію кухаря. Професійну освіту юнак продовжив у Подільському державному аграрно-технічному університеті, який закінчив у 2014 році за спеціальністю «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».

З серпня 2016 по травень 2019 року Вадим Станіславович брав участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України, зі зброєю в руках  захищаючи суверенітет і територіальну цілісність Батьківщини.

За роки служби чоловіку довелось побувати в найгарячіших точках ведення бойових дій, на території Донецької та Луганської областей. За сумлінну службу Вадим Куцман був відзначений нагородами від оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Попереду було ціле життя, сповнене надій та прагнень. У Шостці на нього чекала кохана дружина і маленький син, родичі та вірні друзі. Але не судилося…

Після повномасштабного вторгнення рашистських агресорів Вадим Станіславович добровольцем пішов до військкомату, а 18 травня був призваний на військову службу стрільцем-помічником гранатометника. Виявивши стійкість і мужність, загинув 04 липня 2022 року під час виконання бойового завдання в Луганській області.

48
Комментариев
0
Просмотров
654
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.