На Сумщині з’явиться свій музей під відкритим небом

ВС 06 июня 2013 в 12:00
На території с. Миропілля буде збудовано історичну галерею, готельний комплекс, реконструйовано поміщицькі садиби кінця XIX - поч. ХХ ст.
На території села Миропілля Краснопільського району буде збудовано історичну галерею, готельний комплекс, реконструйовано поміщицькі садиби кінця XIX - початку XX століття. Про це повідомив заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Ігор ЯГОВДИК.

«Виконуючи доручення Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, влада надає всебічну підтримку проектам у туристичній сфері. Ми маємо потужний природний потенціал, тому наше завдання – залучити в область якомога більше відпочиваючих і створити умови для їх комфортного і безпечного відпочинку», – наголосив Ігор Яговдик.
Як зазначив посадовець, в регіоні діє розгалужена туристична інфраструктура: 14 музейних закладів, 13 сільських зелених садиб, 2 історико-культурних заповідники, зареєстровано близько 130 туристичних фірм. Створення нового культурно-туристичного комплексу – це ще одна сходинка на шляху розвитку туризму на Сумщині.
За словами автора концепції та координатора проекту Тамари КУБРАКОВОЇ, на території комплексу «Миропілля» вперше в області буде закладено парк авангардного мистецтва та парк давньої історії, в якому планується відтворити поселення скіфської доби.

Источник: RegioNews
0
Комментариев
0
Просмотров
938
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.