На Сумщині не запрацював пункт вакцинації

ВС 29 октября 2021 в 15:04
З п’ятниці, 29 жовтня, повинна була розпочатися вакцинація жителів Білопільщини від COVID-19 у пункті вакцинації, який медики Білопільської міської лікарні розгорнули у торговому центрі «Вир».

З самого ранку біля «Виру» почали збиратися люди, котрі хотіли зробити щеплення. Черга поступово збільшувалась, але… вакцинація так і не розпочалась.

О 10.15 до редакції зателефонувала стурбована жіночка, котра також стояла в черзі на щеплення, аби з’ясувати, чому медики, попри анонсовану новину, і досі не розпочали вакцинувати людей.

- Білопілля подало заявку на отримання вакцини ще у вівторок, 26 жовтня. Але в області її почали видавати лише сьогодні, 29 числа. Медпрацівники Білопільської міської лікарні вже виїхали до обласного центру, аби отримати вакцину Пфайзер, орієнтовно вона буде в Білопіллі о 15 годині.

Людей, які зібралися біля торгового центру, медпрацівники, котрі зараз вирушили до «Виру», запишуть у чергу на вакцинацію, яку проведемо в суботу, 30 жовтня, - зазначив заступник Білопільського міського голови Володимир Відуєв.

Наразі невідомо, чому місцева влада і керівництво лікарні напередодні не попередили людей про зміну планів і не повідомили про це хоча б у соцмережі Facebook, на своїх офіційних сторінках, аби десяткам людей не довелося годину і більше стояти на вулиці, в очікуванні своєї черги.

За словами очевидців, уже о пів на дев’яту ранку біля торгового центру зібралося близько двадцяти охочих зробити щеплення, за годину їх було понад п’ятдесят…

Після тривалого і безрезультатного очікування люди, звісно, почали обурюватися незрозумілою ситуацією, а коли їм повідомили, що вакцинацію відмінили, всі розійшлися у своїх справах.

Як повідомив у телефонній розмові головний лікар Білопільської міської лікарні Юрій Мартиненко, напередодні місцева влада була в курсі того, що лікарня отримає вакцину лише у п’ятницю.

bilopillia.city

47
Комментариев
0
Просмотров
1198
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.