На Сумщині через великогабаритний транспорт руйнуються будинки

ВС 10 ноября 2021 в 14:11
Жителька с. Вири Наталія Зінчук поскаржилась журналістам на водіїв великагабаритних фур. Здебільшого, це - машини фермерських господарств, що перевозхять врожаї. За її словами, "повелителі керма" щодуху мчать через місцевий міст, причому з гірки. Через вібрацію на будинках місцевих жителів з'являються тріщини. Більш того, через ці аварійні явища посинають просідати будинки, що іноді призводить до непередбачуваних наслідків. Так, у пані Наталії просіли спочатку вікна, а потім - і броньовані двері. Одного ранку їх не вдалося відчинити: довелося вилазити на вулицю через вікно.

Вирівчани навіть не вимикають світло на ніч - щоб вчасно помітити руйнування стелі, якщо воно відбудеться. В однієї з місцевих жительок в будинку дійсно відірвався шмат стелі. На той момент жінка була хвора на COVID-19, через що фактично не вставала з ліжка.



Проблему спробували вирішити за домопомою працівників поліції. Але, судячи з усього, притягнути водіїв до відповідальності правоохоронці не можуть. "Вони зупинили декілька вантажівок, та водії в один голос почали стверджувати, що їхній вантаж не перевищує п’ятнадцяти тонн. Та як їхній язик повертається таке говорити, коли лише порожній автомобіль напевне стільки ж важить? - бідкається пані Наталія. - Наразі вже не знаємо, куди ще слід звертатися. Може, хтось нам підкаже, як діяти далі. У нас складається таке враження, що ми взагалі нікому не потрібні зі своїми проблемами. Досидимося до того, що нас завалить уламками будівель. Аграрії «ворочають» мільйонами, а ми змушені в кредити залазити, аби хоч якийсь ремонт зробити після цих «вантажних землетрусів»…"

bilopillia.city

49
Комментариев
0
Просмотров
906
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.