На Донеччині загинув воїн із Сумщини Сергій Дермельов

ВС 21 июня 2022 в 14:29
18 червня від тяжких поранень під час бою на Донеччині загинув житель села Нові Вирки Сергій Дермельов, повідомляє bilopillia.city Чоловік пішов воювати за свою рідну землю ще у 2014-му. Як тільки росіяни почали наступ на Донбасі, Сергій не чекав повістки, пішов у військкомат сам. Залишив роботу в місцевому сільськогосподарському підприємстві і поїхав на війну.

Через рік Сергій повернувся з Донеччини у Нові Вирки. Вдома його чекали мама та дві молодші сестрички й четверо братів. Чоловік був найстаршою дитиною у багатодітній родині й надійним помічником для батьків.

"Роботящий, скромний, завжди допоможе. А як його любили молодші… Він для них був прикладом і водночас найкращим другом", – згадують сусіди.

Сергій завжди брав активну участь в усіх сільських заходах: чи то футбол, чи інші змагання. Не відмовляв і в допомозі сільській раді.

Після повернення з війни Сергій завжди згадував бойових побратимів та товаришів. І не міг довго сидіти у селі, повернувся до них. Перший контракт підписав у 2016-му році, другий – у 2020-му.

18 червня на Донеччині в результаті ворожого артобстрілу Сергій отримав тяжкі поранення. За його життя боролися лікарі, але травми виявилися несумісними з життям.

Редакція сайту "Всі Суми" висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Сергія.

0
Комментариев
0
Просмотров
1160
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.