Мэр Лебедина покинул Партию регионов

ВС 21 февраля 2014 в 18:00
Его официальное заявление опубликовано на официальном сайте г. Лебедин.

«Дорогі лебединці!

Події, які сьогодні відбуваються в Києві та інших містах України, викликають стурбованість та занепокоєння. Я і всі жителі міста, глибоко співчуваю родинам загиблих в сутичках, в центрі столиці. Людина, її життя і здоров’я, честь та гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Я не можу спокійно дивитися на все, що відбувається. По цьому мною прийнято рішення виходу з членів Партії Регіонів.

Головна мета сьогодні – не реалізувати чиїсь прагнення, а зберегти єдину, сильну Україну для наших дітей і онуків, для їхнього майбутнього. …

Багато помилок зроблено з обох сторін, але заради цієї мети, нам потрібно знайти в собі сили, знайти волю для того, щоб припинити кровопролиття, смерті як мітингувальників, так і правоохоронців, сісти за стіл переговорів для пошуку компромісу.

Сьогоднішня ситуація розколює державу, і щоб цього не допустити, я в в першу чергу як людина та громадянин України закликаю вас, а разом і всі політичні сили, всіх громадських діячів та громадян діяти виключно в правовому, конституційному полі. Суспільству необхідний діалог з усіх проблемних питань. Але такий діалог повинен відбуватися виключно на засадах законності, громадянського миру та стабільності.

Аби заблокувати діяльність міста, дестабілізувати ситуацію в регіоні, залякати людей і посіяти паніку серед жителів Лебедина, 20 лютого по місту розпускались різні плітки про те, що буде захоплення адміністративних будівель, навчальних закладів, є небезпека життю дітей.

Шановні лебединці, як міський голова обраний вами прошу не піддаватися паніці. В нашому місті повинні бути спокій і порядок. Я несу за це відповідальність і буду робити все для того, щоб так і було надалі. Місто живе і працює в нормальному штатному режимі.

Я звертаюся до вас, до кожного жителя міста не піддавайтеся на провокації, тільки разом ми можемо і маємо зберегти мир і спокій. Лише такий шлях, плідна праця, єдність і наша цілеспрямованість приведе до успіху. Хай Господь Бог береже вас і ваші родини», - говорится в сообщении.
45
Комментариев
0
Просмотров
793
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.