Діти отримали перші комплекти меблів

ВС 11 ноября 2011 в 11:14
Олег Бояринцев привіз столи і стільчики дітлахам Бочечківського НВК Конотопського району
Діти Сумщини починають користуватися якісними екологічно-чистими меблями від місцевих виробників.
Ініціатор розробки програми "Дитячі меблі Сумщини" перший заступник голови Сумської обласної ради Олег Бояринцев привіз столи і стільчики дітлахам Бочечківського НВК Конотопського району.

Головне завдання обласної програми "Дитячі меблі Сумщини" виконується – діти починають користуватися якісними екологічно-чистими меблями від місцевих виробників.

- Реалізація програми "Дитячі меблі Сумщини" демонструє: команда, яка працює в області, здатна не тільки обіцяти, а й виконувати взяті на себе зобов’язання. Завдяки зусиллям обласної влади, депутатського корпусу ініціатива, яка у серпні була оформлена в регіональну цільову програму, вже у листопаді має конкретний результат – перші комплекти дитячих меблів вручено дітлахам, - зазначив перший заступник голови обласної ради Олег Бояринцев.

Перші 5 комплектів, вручені дошкільнятам молодшої групи Бочечківського НВК, це тільки початок реалізації регіональної цільової програми "Дитячі меблі Сумщини", розрахованої до 2015 року. Протягом листопада ще кілька дошкільних та дитячих медичних закладів отримають комплекти нових меблів. Олег Бояринцев впевнений, що наступного року фінансування цієї програми буде забезпечено у достатньому обсязі для постійного оновлення меблів дошкільних та дитячих медичних закладів, які в своїй більшості перебувають у незадовільному стані або виготовлені зі штучних матеріалів іноземного виробництва.

Вихователі і батьки оглядаючи нові меблі відзначили їх гарний естетичний вигляд, добротність виробництва та якість матеріалу, з якого їх було виготовлено – це натуральна вітчизняна деревина. І це не дивно, адже постачальником деревини є комунальне підприємство "Сумиоблагроліс", виробляються меблі на базі професійно-технічних училищ, які, крім чудової виробничої практики для своїх учнів, отримують заробіток для розвитку власної матеріально-технічної бази. Таким чином, обласні кошти, зароблені громадою, спрямовуються на підтримку власного виробники і на підтримку обласної економіки.

-4
Комментариев
1
Просмотров
2244
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

а это не правах рекламы/пиара или как? или сайт просто копирует с сайта облрады и все?