Багатодітні малозабезпечені сім’ї Сумщини отримали одноразову грошову допомогу на дітей на суму майже 7 млн грн

ВС 17 сентября 2021 в 14:14
Виплата одноразової грошової допомоги здійснюється органами соціального захисту населення без звернення батьків. Про це повідомили в Департаменті соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації

Постановою Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2021 р. № 803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей» затверджено Порядок виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року.

Відповідно до Порядку заявки щодо потреби в бюджетних коштах мають бути подані місцевими органами соціального захисту населення до регіональних органів соціального захисту населення:
до 16 серпня 2021 р. – щодо потреби в бюджетних коштах для виплати одноразової грошової допомоги у серпні 2021 року;
до 17 вересня 2021 р. – щодо додаткової потреби в бюджетних коштах для виплати одноразової грошової допомоги за серпень 2021 року.

Так, у серпні допомогу на 3446 дітей отримали 1333 особи на загальну суму 6,9 млн гривень.

Сім’ї, які звернулися за призначенням/продовженням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям протягом серпня 2021 року та набувають право на призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з першого числа місяця звернення, відповідно норм Порядку включається у заявку до 17 вересня 2021 року щодо потреби в бюджетних коштах для виплати одноразової грошової допомоги.



 
46
Комментариев
0
Просмотров
1201
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.