Сумські поліцейські привітали з Новим роком вихованців дитячого будинку на Донеччині

ВС 31 декабря 2021 в 10:22
Працівники роти патрульної служби поліції особливого призначення  «Суми», спільно з представниками громадського об’єднання «Архангел Михаїл» та Кропивницьким коледжем харчування та торгівлі, влаштували свято для вихованців дитячого будинку «Дитяче містечко» (м. Покровськ).

З 2014 року сумські правоохоронці несуть службу в зоні проведення операції об’єднаних сил. Вони забезпечують роботу блок-постів, охороняють стратегічні об’єкти, здійснюють патрулювання населених пунктів та допомагають місцевому населенню.

Навіть знаходячись далеко від дому, поліцейські не забувають про дітей, які проживають на території зони ООС. Тут, як і скрізь по Україні діти теж потребують уваги, любові та піклування.

Зустріч пройшла дуже зворушливо, діти щирими посмішками зустріли поліцейських та інших гостей. Малята жваво підтримували діалог з присутніми, ділилися своїми досягненнями в навчанні, а також різноманітними творчими захопленнями. Ну, і звичайно ж дітлахи дуже зраділи солодким подарункам та від душі дякували правоохоронцям.
Поліцейські сподіваються, що, зробивши невеликий внесок, вони змогли підтримати маленьких українців. Адже усі діти заслуговують на щасливе та безтурботне дитинство!

Пресслужба поліції Сумської області

49
Комментариев
0
Просмотров
1226
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.