12 квітня: що сталося у Сумах і на Сумщині

ВС 12 апреля 2023 в 18:22

Війна з росією


О 9:00 російські загарбники 30 разів обстріляли з мінометів Білопільську громаду та 10 разів вдарили з артилерії по Миропільській громаді. Унаслідок обстрілу в Миропіллі пошкоджено два приватні житлові будинки. На щастя, без жертв.

Підготовка міста до Великодня


Не чекаючи Чистого четверга, працівники КП "Зеленбуд" навели лад і чистоту на восьми вулицях міста Суми, посадили дерева та підготували квітники - обрізали троянди, кущі та пропололи тюльпани. Суми розкриває обійми довгоочікуваному рятівному Великодню і просить Господа наблизити день Перемоги над агресором.

Благодійність


Сумська виправна колонія №116 отримала від Червоного хреста потужні електрогенератор. Обладнання буде задіяно для електроживлення охоронної системи колонії та приладів, які необхідні для приготування їжі громадянам, що відбувають термін, зберігання продуктів харчування тощо.

Здоров'я


20 пацієнтів – стільки мешканців Сумської громади може пройти ендопротезування суглобів протягом року в КНП "Клінічна лікарня Святого Пантелеймона". Вартість одного суглоба - 50-80 тис. грн. Ендопротезування в зазначеній клініці проводиться безкоштовно!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

44
Комментариев
0
Просмотров
1641
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.