Светлая память: в Сумах не стало известного журналиста

ВС 14 ноября 2011 в 12:00
Андрій Тарнаруцький
Умер Андрей Тарнаруцкий
В суботу, 12 листопада, у Сумах помер Андрій Тарнаруцький.

«Просто немає слів... і сил немає сприйняти таку несправедливість. Єдине, що лишається - пам’ять… Пам’ять про ТЕБЕ.

Ми всі намагалися вчитися у тебе, захоплювалися твоїм інтелектом і вірою в майбутнє України. Ти багато залишив нам: віру в життя, віру в те, що світ можна змінювати на краще. І що кожен із нас повинен бути кращим.

Андрій Ярославович, ти ніколи не втрачав ВІРИ, і тобі б не сподобалось, аби ми опустили руки… Знаємо, що ти віриш у наші силу й любов. І ми зможемо», - http://www.ukrnationalism.org.ua Олександр Хоруженко, с которым Андрей работал последние годы.

Андрій Тарнаруцький

Виконавчий директор неурядової організації "Центр досліджень регіональної політики", керівник прес-центру SumyNews.

Випускник Сумського національного аграрного університету за спеціальністю “Менеджмент організацій”(2004 р.) та Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю “Правознавство” (2008 р.).

Неодноразово підвищував кваліфікацію, пройшовши навчання в Літній школі медіа-права Інституту медіа права (2005 р.), курс “Висвітлення європейської та євроатлантичної інтеграції” в Укртелерадіопресінституті (2009 р.) та ін.

З березня 2003 року працює в Центрі досліджень регіональної політики (ЦДРП) експертом з правових питань, очолював моніторингову групу ЦДРП з питань дотримання суб’єктами виборчої кампанії законодавства України про вибори, а з 2005 року - виконавчим директор організації.

У липні 2004 року призначений регіональним координатором Міжнародного Республіканського Інституту в Сумській області.

У листопаді 2004 року став координатором Програми ОБСЄ “Правова допомога виборцям”. В якості юриста очолив мобільну групу Харківської правозахисної групи та представляв інтереси представників друкованих медіа в судах Сумської області.

В 2005 року працював юристом в Сумській обласній державній телерадіокомпанії.

З липня 2005 року і до листопада 2011 р. працював виконавчим директором Центру досліджень регіональної політики.

З вересня 2005 до вересня 2006 рр. працював головним спеціалістом відділу аналітичного забезпечення Управління з питань внутрішньої політики Сумської облдержадміністрації.

З вересня 2006 і до сьогодні – робота редактором, коментатором та спеціальним кореспондентом у Сумській обласній державній телерадіокомпанії.

З лютого 2009 року – керівник прес-центру SumyNew.
2
Комментариев
0
Просмотров
1412
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.