На 13 месте: Минаев в рейтинге самых громких скандалов года

ВС 29 декабря 2011 в 15:30
Мат мэра попал в рейтинг
До Нового року лишаються лічені дні. І ТаблоID вирішив провести рік, що минає, згадкою про найгучніші, на думку редакції, скандали‘2011.
До "скандального рейтингу" увійшли п‘ятнадцять гучних "історій з життя політичної та шоубізової еліти" України.

№15. На останній позиції нашого редакційного "рейтингу" розташувалася історія із Запоріжжя. Нагадаємо, 30-го листопада "горілчаний барон" Євген Черняк став учасником бійки у розважальному центрі.
Заможний запорізький бізнесмен заявив, що на нього сплановано напали і, більше того, він знає, хто організував його побиття. Втім, таємницю цю бізнесмен воліє поки притримати.


№14. Наступним у рейтингу значиться зять екс-спікера Верховної Ради Олександра Мороза. У червні бізнесмен Давід Сарія опинився в епіцентрі скандалу. Після словесної суперечки на Форумі "Української правди" він буцімто жорстоко побив свого опонента.
Сам Сарія у коментарі ТаблоID свою причетність до кривавого інциденту заперечив. Тим часом "жертва розборок" з подвійним переломом правої ноги та саднами опинився у лікарні.


№13. Без рукоприкладства, але не менш неприємними стали з‘ясування стосунків між режисером Оксаною Байрак і мером Сум Геннадієм Мінаєвим.
Байрак вимагала вибачень від мера за матюки на її адресу. До розборок між суддею талант-шоу і чиновником долучився і популярний російський тележурналіст Отар Кушанашвілі. Він назвав мера Сум "барахлом" та "дрімучим чмирем".
А почалося все з того, що Мінаєв на своїй сторінці у соцмережі Fаcebook нецензурно вилаявся на адресу членів журі танцювального конкурсу. "Ну що сказати? У журі майданса три п... і одна б... :(" - написав він.


№12. На дванадцятій сходинці нашого хіт-параду - бійка на камеру. У березні сонливість телеглядачів розвіяли художник Сергій Поярков та письменник Олесь Бузина. Ці двоє влаштували бійку у прямому ефірі популярного телешоу.
Потому Поярков ще й носився кулуарами ВР та хизувався травмованим об Бузину пальцем.


№11. Як і у 2010-му році, цьогоріч не минулося без скандалів довкола пісенного конкурсу "Євробачення-2011". Вже після його фіналу на українських теренах розгорівся черговий скандал.
З‘явилася інформація про те, що українська представниця Міка Ньютон посіла 4 місце у фіналі "Євробачення" нечесно. Мовляв, її продюсер Тимофій Нагорний не пошкодував грошей не лише на український відбірковий конкурс, але й розробив схему з накрутки голосів на самому "Євробаченні".


№10. На десятій позиції Топ-15 опинилася темна історія з наркотиками. У серпні справжнім шоком для фанів гурту "Green Grey" стали чутки про те, що "на наркотиках взяли" музиканта колективу Дизеля. Втім, Андрій Яценко, він же Дизель, спростував цю інформацію.
Натомість ЗМІ повідомили, що наркодилером виявився бас-гітарист "Green Grey" Петро Цимбал. Артист не входив до основного складу рок-гурту, мав у спільниках дружину-каскадерку, а його мати - відома українська телеведуча Тетяна Цимбал.


№9. Наступна сходинка рейтингу - внесок у добрий передноворічний настрій читачів. Ще навесні справжній ажіотаж здійняла в інтернеті артистичність завсідників Верховної Ради. Тоді, у травні, віце-спікер Адам Мартинюк ледь не придушив депутата Олега Ляшка просто у парламенті. В результаті інциденту за цією парочкою закріпилися поетичні прізвиська "Отелло й Дездемона"


№8. Фігурантом квіткового скандалу став у вересні міністр освіти і науки Дмитро Табачник. Йому у прямому сенсі слова дісталося по голові: задерикувата студентка зацідила урядовцю букетом квітів просто в обличчя.


№7. На наступні кілька позицій наш рейтинг скандалів перетворюється на якусь автомобільну хроніку. Так, дочку покійного прем‘єра Криму Василя Джарти Ольгу буцімто бачили у скандальному "Bentley", який у листопаді протаранив низку машин на Хрещатику. Втім, сама брюнетка від причетності до аварії відхрестилася.


№6. Більш трагічним стало ДТП за участю соратника Віталія Кличка Вадима Майорова. Чоловік стверджує, що став інвалідом з вини тусовщиці-телеведучої Наталії Розинської.
За словами Майорова, через травми, які він отримав в аварії з автомобілем Розіти, він вже рік мучиться від болю і жахіть. Водночас Розинська, яка якось відпочивала із майором Мельниченком на Сінаї, коментувати історію з ДТП відмовилася.


№6. Соратник Кличка стверджує, що Розинська була за кермом авто, яке зробило його інвалідом. Фото "Тест-драйв"


№5. Та більшого галасу вдалося здійняти (і не лише в Україні) маловідомій співачці РІ. Білявка на "Bentley" влаштувала резонансно ДТП у Монако. 25-го липня біля легендарного казино Монте-Карло дівчина протаранила відразу чотири дорогезних авто: "Aston Martin", "Mercedes", "Ferrari" та "Porsche".
І, як з‘ясувалося, горе-водійка – одеситка і доводиться донькою голові Держслужби зайнятості Володимиру Галицькому. В Монте-Карло довгонога мажорка приїхала знімати кліп, хоча сама мешкає у Москві.
А днями ще й стало відомо, що Генпрокуратура збирається арештувати рахунки Галицького в Монако.
Як відомо, Галицького та ще трьох співробітників Держцентру зайнятості звинувачують у тому, що вони вимагали та отримали у вересні цього року хабар у розмірі 738,5 тисяч доларів і 2,154 мільйона гривень. Тож проти них було порушено кримінальну справу, а у листопаді їх було затримано.


№4. Чим ближче до перших сходинок рейтингу, тим гірше. У липні згоріти від сорому мав президент Віктор Янукович. Журналістові вдалося зняти на відео, як його молодший син Віктор серед білого дня, хитаючись та ледь пересуваючи ноги, не міг знайти дорогу додому.
Вся поведінка депутата Партії регіонів вказувала на те, що Янукович-молодший перебував у нетверезому стані.
За іронією долі, незадовго до того, президент хвалився вихованням своїх нащадків перед журналістами.
"Я вас запевняю, що мені не соромно за моїх дітей і онуків. Я хочу, щоб ваші діти були не гірші, ніж мої", - сказав Янукович на прес-конференції.


№3. А тим часом трійку скандальних лідерів відкриває вже колишнє VIP-подружжя Леоніда Черновецького та Аліни Айвазової. Від серпня місяця ця шалена парочка не дає спокою українській пресі.
Так, влітку стало відомо, що Айвазова подала на розлучення. Потім з‘ясувалося, що причиною такого кроку став бурхливий роман Леоніда Михайловича із Оленою Савчук. Згодом Аліна вирішила піти на примирення. Але ж Черновецький визнав, що має коханку і зраджував дружині, тож усе закрутилося знову.
Врешті, після кількох публічних заяв Айвазової Черновецький взяв справу до своїх рук і сам подав позов на розлучення. Саме його і задовольнив Печерський суд 28-го грудня 2011-го року.


№2. "Срібло" ж у категорії "скандал року" отримує відеосповідь продюсера Юрія Фальоси. Наприкінці листопада в ефір вийшло відео, в якому Фальоса ділиться враженнями про перший секс із, якщо вірити відео, неповнолітньою співачкою Ані Лорак.
За словами чоловіка, Кароліна зачарувала його ще у віці 13 років. Але чомусь розповісти про свої стосунки із дівчиною Фальоса вирішив лише тоді, коли Лорак вийшла заміж і стала матір‘ю.
Втім, згодом прес-служба Фальоси розіслала ЗМІ листа, де продюсер стверджував, що між ним і Кароліною "не було і немає того бруду".


№1. І нарешті лідером хіт-параду скандалів лишається "спадковий" регіонал Роман Ландік, який цього літа жорстоко побив 20-річну дівчину на очах у купи свідків. Інцидент розпочався на ґрунті невдалого флірту з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за столиком ресторану.
Дуже скоро повне відео побиття жінки луганським мажором було оприлюднено в інтернеті. Ландіка, який із вагітною дружиною втік у Росію, затримали і передали Україні.
Однак вже у жовтні жертва мажора Марія Коршунова підписала мирову угоду з родиною Романа. При цьому жертва побиття заявила, що не може сказати нічого поганого щодо сім'ї депутатів Володимира і Романа Ландіка, а сам її кривдник має не в тюрмі сидіти, а дітей виховувати.
У свою чергу батько Романа депутат від Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що Коршунова "робила замах на життя Роми". А Марія у суді запевнила, що мажор хотів розбити об її голову з десяток пляшок.
Однією з останніх резонансних заяв Романа стало його твердження про те, що він мав право тягнути Машу, "мав право навіть прибити, і ноги (їй) переламати".

http://tabloid.pravda.com.ua
 
5
Комментариев
0
Просмотров
3078
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.