«Sumy Rock Fest»: у Сумах відбудеться фестиваль, якому ще не було рівних

ВС 25 сентября 2018 в 11:02
Кожен молодий талант має заявляти про себе. На жаль, у культурному світі мі ж вимогами і можливостями часто лежить глибока прірва. Рок-музиканти - не виключення: у країні немає майданчиків для виступу талановитих і ще не відомих музикантів. Саме так виникла ідея для організації відкритого фестивалю в Сумах.

Як зазначає організатор заходу Володимир Луговий, Суми мають великі шанси стати рок-столицею України. Крім того, фестиваль може стати стартовим майданчиком для багатьох талановитих музикантів і груп, які не мають можливості заявити про себе. Цього разу у ньому візьмуть участь 12 команд (переважно із Сум та області). Всі учасники пройшли вимогливий відбірковий тур: так, одна з умов передбачає 70% україномовного матеріалу.



Фестиваль стартує уже цього тижня, а саме 29 вересня у парку ім. Кожедуба. Вхід - вільний, тож усі бажаючі можуть прийти і насолодитися якісною рок-музикою. Захід забезпечений зйомкою, тож кожен учасник отримає відео свого виступу на чудовому фестивалі під назвою «Sumy Rock Fest».

50
Комментариев
0
Просмотров
1899
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.