Сумську галерею заполонила «Акварель» (Фоторепортаж)

ВС 01 февраля 2018 в 17:00
30 січня розпочала роботу виставка, яка представляє творчість двох митців — Лариси ЄРМАК (Запоріжжя) та сумчанина Віктора МИХАЙЛИЧЕНКО

Їхні роботи виконані у тендітній техніці акварелі й зачаровують неповторним відчуттям природи та майже невловними змінами навколишнього світу.



Минулого року дана колекція була представлена у Києві, де отримала схвальні відгуки професіоналів та широкого загалу любителів художнього мистецтва.



Один з авторів акварельних картин — наш земляк Віктор Михайличенко був присутній на церемонії відкриття експозиції. Він вважає, що саме зараз жанр акварелі стає все більш популярним, оскільки з'являються нові техніки, досконалі матеріали.



Цьому сприяють й сучасні інформаційні технології. Так, завдяки інтернету художник має можливість спілкуватися з колегами та демонструвати свої роботи прихильникам, які мешкають у найвіддаленіших куточках України та світу.



— Найприємнішим моментом для мене, як для художника є визнання людей, котрі розміщують мою картину у своєму помешканні, -—  зазначає Віктор Михайличенко, —  це нібито розкрити двері для гарного друга та спілкуватися й ділитися з ним думками, переживаннями кожного дня. Також це означає, що мої відчуття краси отримали палкий відгук, та збігтися в просторі й часі зі світосприйняттям іншої людини.



Автори художньої виставки «Акварель» -— Лариса Єрмак та Віктор Михайличенко є членами Національної спілки художників України. Картини художників знаходяться у приватних колекціях різних країн світу, виставки проходять у багатьох країнах Європи. Майстри неодноразово брали участь у міжнародних виставках та пленерах.



Виставка триватиме до 11 лютого. Вхід вільний!
Олена ШЕВЧЕНКО

 
50
Комментариев
0
Просмотров
1573
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.