Станьте співавтором коміксів про Супергероя Сумщини!

Дайджест 20 ноября 2019 в 12:59
Ви знаєте, що у нас є свій супергерой Сумщини? Ми створили його, коли готувалися до Фестиваля супергероїв. Уявляєте, що тепер він може стати другом супермена або бетмена. Якою суперсилою його наділити, яку історію життя для нього вигадати? Тепер все це у ваших руках!

Станьте співавтором нових коміксів нашої області. Беріть участь у розіграші та отримуйте призи.

Умови конкурсу коміксів про Супергероя Сумщини:


1-й етап:

- Намалюйте (чотири епізода твого комікса та опиши сюжет для нашого Супергероя Сумщини)
- Відправте свою історію до нас через спеціальну скриньку в ТРЦ "Євробазар" (4-й поверх ПСР «Карусель») або ТРЦ " Атріум" (4-й поверх ПСР «Карусель»).

У вашому сюжеті має бути:

1. «Врятувати наше місто та усю Сумщину від...» (і тут твоя фантазія безмежна).
2. Легенда про героя (справжнє ім‘я героя, псевдонім, історія його життя, обставини, за яких він став супергероєм, його суперсила та слабке місце).
3. Команда та спосіб життя та допоміжні речі (хто його друзі? Як він познайомився з ними? Що їх об`єднує? Як вони відпочивають? Чим він харчується? Яким спортом займається? Які його звички? Які суперпристрої він використовує? Який у супергероя транспортний засіб? Де він мешкає?).
4. Про кохання та дівчину супергероя (хто вона: дівчина-супергерой чи звичайна людина? Яке у неї життя? Чим вона займається? Як вони познайомилися? Історія кохання та епізоди зі спільного життя).
5. Придумай сюжет (Від кого чи від чого супергерой рятує наше місто/область? Хто у супергероя ворог? Яка катастрофа загрожує, місту/області? Що супергерой робить для того, щоб врятувати мешканців).

- Конкурсна комісія обере ті ідеї, які за критеріями оцінювання виявляться найбільш цікавими (див. в Instagram @supersumy7).

2 етап:

- Всі учасники конкурсу, які пройшли в 2-й етап, мають підготувати презентацію власного сюжету комікса.
- Ми проведемо презентацію сюжетів. Переможцями будуть 10 учасників, які набрали найбільшу кількість балів від членів конкурсної комісії. Також супер призи від спонсорів отримають окремо найкращі роботи серед учасників: 1) 9-11 років, 2) 12-14 років, 3) 15-18 років, які будуть обрані конкурсною комісією. Ці роботи автоматично увійдуть в рейтинг 13 переможців. Сюжети треба буде доопрацювати до коміксів для проходження в 3-й етап.

3-й етап:

- Ми проведемо голосування на сторінці інстаграм, де будуть опубліковані всі 13 історій.
- Переможцем конкурсу буде той, хто отримає найбільшу кількість коментарів під публікацією з його історією.
- Переможець отримає грошову винагороду за свій комікс за умови доопрацювання сюжету, якісної промальовки всього комікса в графіці або від руки, також він має надрукувати свій комікс (мінімум 10 сторінок коміксу).
- Інші 12 учасників будуть створювати свій спільний комікс під керівництвом організатора конкурсу.
- Потім надрукуємо комікси та влаштуємо супергеройську презентацію та розіграш призів.

Організатори конкурсу залишають за собою право змінювати, деталізувати, доповнювати умови конкурсу та залишають за собою право не пояснювати рішення конкурсної комісії. Скарги щодо проведення конкурсу прийматися не будуть. Своєю участю в конкурсі ви засвідчуєте свою згоду на вищезазначене.

Умови участі в конкурсі на наших сторінках в інстаграм @supersumy7 в телеграм каналі: @supersumy7 та на сторінці фейсбук: Сумщина місце суперсили.

Контактна особа: Руфіна Счастливцева. Тел. 050 46 8888 1, instagram: schastlivtseva_rufina

0
Комментариев
0
Просмотров
8367
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.