На вихідних у Києві відбудеться фестиваль кінно-трюкового мистецтва

ВС 25 апреля 2013 в 10:30
27-28 квітня у «Парку Київська Русь» відбудеться перший в Україні Міжнародний фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври 2013»
27-28 квітня у «Парку Київська Русь» відбудеться перший в Україні Міжнародний фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври 2013». Сотня українських та зарубіжних акторів-каскадерів продемонструють віртуозну їзду верхи на конях: вверх ногами й задом наперед, стоячи на конях й проковзуючи під ними – і все це на повному скаку.
Майстерні вершники і вершниці та їхні благородні чотириногі побратими продемонструють приклад справжнього взаєморозуміння та щирої дружби. Адже фестиваль «Кентаври 2013» покликаний привернути увагу до відновлення втраченого зв’язку між людиною й конем.
На глядачів чекають індивідуальні змагання учасників з джигітовки, показові виступи кращих кінних колективів, змагання кінних упряжок, а також парад учасників та урочисті церемонії відкриття фестивалю та нагородження переможців.
Гості Парку зможуть оглянути живу колекцію коней найкращих світових історичних порід. Їхні предки возили королів, князів, імператорів та ханів, на них лицарі кидалися в бій, їхньою швидкістю та витривалістю захоплювались у всі часи.
Крім того, у програмі театралізовані вистави, ігри та забави за участі глядачів, запальні слов’янські танці та хороводи.
Відвідувачі Парку зможуть узяти участь в майстер-класах з кінних запряжок та володіння середньовічною зброєю, покататись на княжих конях та постріляти з історичних луків.
Окрасою вечірньої феєрії стануть кінне вогняне шоу від кращих кінних каскадерів України та вогняне шоу від театру «Парк Київська Русь». На завершення дійства у нічне небо над середньовічним містом злетить різнобарвний феєрверк.
«Парк Київська Русь» – Центр культури та історії Древньої Русі – розташований у с. Копачів Обухівського району Київської області.
Дістатися можна маршрутками від станції м. Видубичі або власним транспортом. Ціна вхідного квитка – 100 грн., для пенсіонерів діють знижки, школярі відвідують Парк безкоштовно.

Джерело: uaculture.com
48
Комментариев
0
Просмотров
1084
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.