28 травня відбудеться зустріч з відомою художницею Аллою Давидовою

ВС 27 мая 2013 в 17:30
Алла Давидова працює в різних галузях образотворчого мистецтва (ручне
ткацтво, графіка, станковий живопис). Займається викладацькою діяльністю. Роботи художника зберігаються в музейних колекціях Російської Федерації (Всеросійський музей декоративно-прикладного та народного мистецтва, музей-заповідник «Царіцино», Державний музей
історії Санкт-Петербургу, Мурманський обласний художній музей, Самарський обласний художній музей), у приватних зібраннях Великої Британії, Німеччини, Франції, США.

16 травня 2013 року в Москві в галереї «Експо-88» відкрилася виставка робіт  Алли Давидової «Негатив ескізу». На ній представлені гобелені, виконані за світлинами з родинного альбому художника. На них увічнені предки А.Давидової – сумчани початку ХХ століття. У такий спосіб – через мистецтво – художник повертається до своїх першоджерел. Саме цим пояснюється те, що зустріч проводиться у рамках проекту «Сумське коріння».

Зустріч з Аллою Давидовою відбудеться 28 травня 2013 року о 12.00 у виставковому центрі «Іллінський» Сумської торгово-промислової палати (вул. Іллінська, 7-А).

45
Комментариев
0
Просмотров
856
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.