Юний сумчанин зняв фільм про мера (+ВІДЕО)

ВС 16 апреля 2019 в 11:39
Кіно - хобі 12-річного сумчанина Михайла Грищенка. Він уже не раз ставав призером різних кінофестивалів. Михайло створює короткометражні фільми, причому більшість процесів - від ідеї до монтажу - він робить сам.

Чергову роботу під назвою "Жаба" Михайло відіслав на Всеукраїнський конкурс. Як зазначив його батько Володимир Грищенко, тема звучить "Уявіть собі!" "Ось діти й науявляли!" - написав він у коментарі до відео.

Головний герой фільму - Кучеренко Іоакім Володимирович, мер міста Великі Торбі (розташованого на півночі України). Крім нього, у стрічці присутня секретарка Настя. На роботі міський голова грає у комп'ютерні ігри, мріє про Мальдіви, а також читає новини. Спочатку Іоакім Володимирович захоплюється дрібними досягненнями (таким, як відкриттям пісочниці) десь у 13-му мікрорайоні; потім він читає негативні новини про себе і зі злості прохає секретарку принести каву та бутерброди. Опісля мер вирішує поспати, а Настя наводить макіяж.

Пізніше до мера приходить відвідувачка Владислава Василівна, яка прохає відновити парк "Казка". Міський голова у захваті, але всі гроші нібито пішли на латання євродір у євродворах. Дівчинка заперечує - їй потрібні не гроші, а щоб просто ніхто не заважав. Мер погоджується і шепотом прохає десять тисяч доларів.

У фіналі фільму хабарника з'їдає ропуха. Настя дивується, як це може бути. На що Михайло відповідає: "Може, якщо ми цього захочемо".

За матеріалами СумиПост



49
Комментариев
0
Просмотров
1933
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.