Як в Сумах відзначили день прапора (+фото)

Наталия Гончарук 23 августа 2019 в 10:45
23 серпня - державне свято. Сьогодні в Україні відзначають День прапора. В Сумах традиційно головні події цього дня зосереджуються біля найвищого флагштоку, що розтащований у фонтана "Садко". О восьмій урочиста хода стартувалал з площі Незалежності, рухалися вул. Героїв Сумщинии і дуже пунктуально дісталися місця призначення. Вже о 9-ій ранку головний прапор нашого міста піднявся у небо. Допомогали йому в цьоми перші люди області і сумський міський голова Олександр Лисенко, а також сумчани, що власне транспортували український символ з площі до флагштоку.

На урочистості зібралось чимало людей. Люди говорять, що їх направили з різних організацій, але не в примусовому порядку, а за власним бажанням. На святі були присутні волонтери, військовослужбовці, школярі, які отримали свій перший документ - ід картку громадянина України. Військовий оркестр уже традиційно додавав на святі урочистості. В його виконанні лунали патріотичні пісні. Чирновники, як завжди, говорили різні приємності і надихаючі привітання. Хто з Днем прапору, а хто вже і з Днем Незалежності.

Нагадаємо, що вже завтра у Сумах організують урочисту ходу у вишиванках. Стартуватиме колона з вул. Соборної о 18:30 і рухатиметься до ТЦ "Мануфактура", де пройде святковий концерт. Подробиці святкування Дня Незалежності у Сумах за посиланням.









50
Комментариев
0
Просмотров
1970
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.