В Сумах бойові медики розповіли студентам про військову службу за контрактом

ВС 14 марта 2019 в 15:59
В Сумах військовослужбовці обласного військового комісаріату та бойові медики 58-ої окремої мотопіхотної бригади завітали до Сумського державного університету та Сумського медичного коледжу, де розповіли студентам про сьогодення Збройних Сил України, умови проходження військової служби за контрактом та вимоги до кандидатів.



Під час зустрічі юнакам роз’яснили переваги контрактної служби, зокрема надання пільг, житла, виплат грошового забезпечення, умов проходження військової служби та перспектив кар’єрного та фахового зростання. Військові медики також поділилися з присутніми власний досвід, розповіли як правильно надавати першу невідкладну допомогу пораненим на полі бою. 

– Створення позитивного іміджу військової служби, Збройних Сил України в свідомості молоді ми досягаємо в ході живого спілкування,  обговорення тем, пов’язаних з військовою службою. Також, під час таких заходів, ми знаходимо потенційних кандидатів, які бажають проходити військову службу за контрактом, зацікавилися цією пропозицією, — зазначив спеціаліст групи морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Сумського обласного військового комісаріату Ігор Скібчик.



В майбутньому військові планують на постійній основі відвідувати навчальні заклади області. Адже, як зізналися студенти, саме в ході живого спілкування можна достеменно дізнатися про специфіку військової служби, отримати відповіді на багато важливих питань, що суттєво сприяє підвищенню якості відбору кандидатів на  військову службу за контрактом.

Підполковник Ігор Березинський, відділення спеціальних
кореспондентів Інформагентства Міноборони України (м.Чернігів)
47
Комментариев
0
Просмотров
1800
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.