У Сумах відбудеться забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

ВС 10 августа 2020 в 15:36
Як мудро було сказано, люди насправді не йдуть, поки їх пам’ятають ті, хто залишився на Землі!...

Відповідно до Указу Президента України від 23.08.2019 № 621 «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» День пам’яті захисників України вшановують щорічно 29 серпня.

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» вперше відбувся в Сумах у 2019 році. Тоді захід зібрав понад 100 осіб, серед яких були учасники бойових дій на Сході України, родичі, близькі та побратими загиблих воїнів.

На жаль, через карантин не в усіх містах України цьогоріч цей забіг відбудеться в один день, проте приурочений він буде до Дня пам'яті захисників України.

Мета нашого заходу - привернути увагу суспільства до такої болючої теми як пам'ять про наших загиблих героїв та підтримка їх близьких.

Запрошую всіх небайдужих сум‘ян та гостей міста прийняти участь у вшануванні наших героїв шляхом участі в забігу під назвою «Шаную воїнів, біжу за героїв України»!

Дата проведення: 29 серпня 2020 року.

Початок забігу: 10 год 00 хв.

Місце проведення: м. Суми, вул. Гагаріна, 15 (Центральний міський парк їм. І. М. Кожедуба, внизу сходинок біля стадіону «Ювілейний»).

Реєстрація на забіг за посиланням



57
Комментариев
0
Просмотров
3082
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.