У Сумах вдруге відбувся забіг в пам'ять про загиблих воїнів

ВС 31 августа 2020 в 15:20
Тема пам’яті є надзвичайно чутливою та трепетною, вона пронизує серця та дозволяє зберігати ідентичність нашого народу, його цінності та героїчну історію.

29 серпня 2020 року у Сумах вже вдруге відбувся забіг на честь вшанування пам’яті захисників України – «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Ініціатором заходу у нашому місті є учасник бойових дій на території Луганської та Донецької областей Ярослав Буренко. У трьох, разом з таким ж спортивними та небайдужими – Владиславом Дібровою та Віталієм Івахом, чоловіки організували та провели захід на високому рівні. Цього року Управління молоді та спорту Сумської ОДА та НОК України в Сумській області підтримали патріотичний забіг та продовжили традицію щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів.



О 10:00 всі присутні долучились до загальнонаціональної хвилини мовчання, а о 10:01 стартував перший забіг на дистанцію 5 км. На фініші всі учасники отримали подяку та медаль фінішера. Загалом, захід зібрав більше 80-ти учасників.

Сумській забіг - частина всеукраїнської акції до Дня пам’яті захисників України. Кожний сум’янин мав змогу продемонструвати свою вдячність захисникам України, які загинули в боротьбі за її незалежність, подякувати і підтримати близьких наших Героїв.



50
Комментариев
0
Просмотров
1771
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.