У Сумах реконструювали половину неврологічного відділення 4-ї лікарні

ВС 22 июля 2020 в 12:07
Договір на понад 26 млн. грн. підписали з приватною фірмою "Тімвел", яка розпочала ремонт ще у листопаді 2019 року. Реконструювати мають 2 поверхи та підвал, а також обладнати ліфт.

Зараз уже виконали 50% внутрішніх робіт, розповів директор фірми Олександр Тимчук. "Наступного тижня (з 20 липня - ред.) починаємо штукатурні роботи після заведення нових комунікацій. Терміни витримуємо", - розповів Суспільне: Суми Тимчук.

На другому поверсі вже відремонтували палати та туалет.

Для проведення ремонту, відділення розділили на 3 частини - два крила і центральну частину, розповів начальник управління капітального будівництва Сумської міськради Віталій Шилов.



"Було виділено 11 млн грн. Закриті форми по актах виконаних робіт на 6,8 млн грн. Роботи виконані на 50%. 1-й поверх цього корпусу - вже закінчені роботи з демонтажу. Плавно перейдемо до наступного крила", - розповів Шилов.
Відділення розраховане на 60 ліжок. Після ремонту на першому поверсі розташують хоспіс, розповів головний лікар Андрій Сухомлин.

За його словами, корпус був збудований 60 років тому і "таких якісних ремонтів не бачив жодного разу". Андрій Сухомлин також розповів, що в проєкті хоспісного відділення є також спеціальні туалети, кімнати для гігієнічних процедур важкохворих пацієнтів, у яких широкі двері для зручності транспортування таких людей.

Поки у лікарні триває ремонт, хворих із судинними проблемами госпіталізують до центральної міської лікарні та лікарні №5, розповіла начальниця відділу охорони здоров'я Сумської міськради Олена Чумаченко.

За договором, на виконання робіт у 2020 році мають 350 днів. За словами підрядника, планують виконати ремонт до вересня.
 
52
Комментариев
0
Просмотров
1814
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.