У Сумах капітальний ремонт фонтану “Садко” робитимуть у наступному році

ВС 14 сентября 2021 в 11:11
Про це розповів мер Сум Олександр Лисенко: "Ми в цьому році тільки підготовчі роботи щодо ремонту робимо, але ми зараз також розробляємо проєктно-кошторисну документацію щодо капітального ремонту фонтану і будемо робити це в наступному році. А зараз ми просто територію облаштовуємо навколо фонтану. Ми зробимо ремонтні роботи, будуть відповідні комунікації замінені, це вже буде після дня міста".

Майже три місяці у Сумах не працював фонтан "Садко". Причина у несправності, яку цього року ладнати не будуть. Максимум, що зроблять – облаштують територію навколо фонтану. Ремонт у сквері мали завершити після Дня міста, повідомляє Суспільне.Суми. На час місцевих свят на початку вересня фонтан включили, зараз його знову вимкнули, а навколо продовжують ремонтні роботи.

Водограй не працював, бо 21 травня під час монтажу 51-метрового флагштока пошкодили водогін і гідроізоляцію фонтану. На ліквідацію аварії депутати міської ради 26 травня проголосували 3 млн грн: 2 млн на ремонт комунікацій та 1 млн – на облаштування території скверу – нову плитку та сходи.

Саму щоглу вагою в 10 т завершили монтувати 31-го травня. Встановлення таких конструкцій – найбільшого у кожній області Державного прапора – проєкт президента, який приурочили до 30-ї річниці Незалежності України.

 
47
Комментариев
0
Просмотров
1129
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.