Сумчани мають змогу підтримати будівництво інклюзивного спортзалу

ВС 28 октября 2019 в 16:54
Кожен охочий Сумчанин, який бажає зробити свій невеличкий внесок в будівництво інклюзивного спортзалу, має змогу купити продукцію Кластеру виробників Сумщини, а саме, мед та джем в блістерах (діп-упаковці ). На даний момент блістери продаються в наступних торгових точках:

- кав'ярня за адресою вул. Героїв Крут 38 Б ( приміщення ТЦ, біля магазину Екомаркет);
- мережа сумських кафе "Food stop", а саме "Food stop Cafe", що знаходиться за адресою вул. Білопільський шлях , 26 ( одразу справа після заправочної станції ОККО) та кафе " Food Stop mini" , м.Суми, вул. Чернігівська , 12 ( одразу навпроти ринку автозапчастин на вул. Чернігівській).

Нагадаємо, що ТОВ "Укрклеверкластер" ( кластер малих та середніх виробників продуктів харчування Сумщини ), спільно з ТМ "Вед Мед" та ГО "Добро Єднає" , подовжують спільну акцію : "Будівництво першого спортзалу для людей з обмеженими можливостями в м.Суми на Добровільній ( вул. Шишкіна) ". А саме, вищезазначені організації, створивши кластер, розпочали спільний випуск та спільну реалізацію першочергового асортименту продукції - мед та джем в діп -упаковці власного виробництва.

Кожні 5 копійок з блістеру йдуть цілеспрямовано на рахунок ГО "Добро Єднає" з позначкою " на побудову спортзалу".

Звернутися та отримати повний перелік "благодійної продукції" можна за телефоном + 38 050 302 50 50 або + 38 063 302 50 50 .

47
Комментариев
0
Просмотров
2118
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.