Служба порятунку перевіряє виборчі дільниці

ВС 25 марта 2019 в 14:49
Для Державної служби України з надзвичайних ситуацій питання забезпечення ефективного протипожежного захисту об`єктів має особливий пріоритет. Так, інспекторський склад Сумського міського відділу ДСНС України продовжує проводити перевірки об`єктів,  на яких планується розміщення виборчих дільниць, щодо профілактики надзвичайних подій та виконання заходів, запропонованих приписами.

Особливу увагу рятувальники приділяють забезпеченню та технічному стану первинних засобів пожежогасіння, відповідності та не захаращеності шляхів евакуації, стану електромереж, забезпеченню будівель джерелами зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, функціонуванню добровільної пожежної дружини.

Загалом на території м. Суми налічується 132 виборчих дільниць. Під час проведення перевірок, керівникам та робочому персоналу рятувальники постійно нагадують про основні вимоги правил пожежної безпеки, дії в разі виникнення пожежі та  правила користування первинними засобами пожежогасіння. Аби люди пам’ятали та дотримувалися елементарних правил пожежної безпеки, рятувальники вручили пам’ятки з основними правилами  пожежної безпеки та алгоритм дій в екстрених ситуаціях.

Сумський міський відділ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

49
Комментариев
0
Просмотров
1900
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.