Різдвяний гастрофест «Слобожанські смаки»

ВС 06 января 2020 в 15:47
7 січня 2020 року в м. Суми відбудеться святковий різдвяний гастрономічний ярмарок в рамках фестивалю «Слобожанські смаки». Цей гастрофестиваль покликаний відродити кращі гастрономічні традиції та відкрити напрямок гастрономічного туризму в Сумській області.
Сумчанам та гостям міста на гастроярмарку будуть представлені найбільш цікаві локальні продукти (крафтові, натуральні, органічні) від виробників Сумщини: сири, медові продукти, ягідні вина, продукти з додаванням фруктів, конопель тощо, а також готові страви за традиційними рецептами нашого краю. В сквері зі святковою ілюмінацією хочемо відтворити атмосферу традиційного різдвяного колядування з різних районів Сумщини.

Програма заходу 7 січня 2020 року:
13.00-17.00 Різдвяний гастроярмарок;
15.00-17.00 Фольклорний концерт «Різдвяні колядки»
Місце проведення: сквер Покровської площі, м. Суми (біля ЦУМу/навпроти готелю «Рейкарц»).

У рамках гастрофестивалю «Слобожанські смаки» з 7 по 19 січня 2020 року ресторани-учасники - підготують спеціальні меню з автентичних слобожанських страв, за кращу з яких можна буде проголосувати,
Заклади, які беруть участь у фестивалі: Crocodile, Ile de France, Family, Glamour, «Козацька броварня», «Сафарі», Simbiosi, «Сумка», «Старий млин», Strudel, Testo, «Шафран», «Шалена шкварка».

Запрошуємо на гастрофестиваль та долучитися до відновлення старовинних слобожанських рецептів Сумщини, можливо у вас також збереглися рецепти, якими Ви б хотіли поділитися. І саме ваша страва з’явиться в меню якогось із ресторанів.

Сторінка «Слобожанських смаків» на Fb: facebook.com/sumygastrofest
Протягом фестивалю проводитиметься онлайн-голосування за найкращу скуштовану страву, у якому зможуть взяти участь усі охочі.
Організатори фестивалю: Відділ промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації, Сумська міська рада, ГО «Центр туристичних та культурних проектів «Мандрівна Україна», за сприяння департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації.

Організаційні питання: 0542 770-602 / 700-651

47
Комментариев
0
Просмотров
2162
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.