Погіршення погодних умов обіцяють на Сумщині

ВС 18 января 2018 в 14:24
За прогнозами Укргідрометцентру 19 січня на території Сумської області очікуються сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиментрів, посилення вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця.

Шановні громадяни та водії! Звертаємося до Вас з проханням дотримуватися правил безпеки під час перебування на вулиці та на автошляхах. Не ходіть попід розлогими деревами та лініями електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження! Просимо без особливої потреби не виїжджати на автошляхи та обмежити пересування. Звертаємось до водіїв та пішоходів з проханням дотримуватись правил безпеки, надавати допомогу на автошляхах.

Також, для забезпечення безперешкодного проїзду спеціального транспорту, задіяного в ліквідації снігових заметів, переконливе прохання не залишати особистий транспорт на трамвайних коліях, магістральних вулицях і зупинках громадського транспорту. Для запобігання переохолодження під час перебування на свіжому повітрі на період погіршення погодних умов людям похилого віку, хворим та дітям рекомендуємо скоротити перебування на морозі і без необхідності не виходити на вулицю.
 
Сумський міський відділ
Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Сумській області
53
Комментариев
0
Просмотров
1586
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.