Орден «За громадянську доблесть» вручено В’ячеславу Петренку

Елена Шевченко 19 августа 2021 в 14:52
18 серпня 2021 року, напередодні знаменної дати – 30-ти річчя Незалежності України директор КНП «Клінічна лікарня №5» СМР В’ячеслав Петренко отримав Орден «За громадянську доблесть».

Офіційна церемонія вручення нагороди відбулася в державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці м. Київ вул. Грушевського, 22 у ході урочистого ділового прийому на честь лідерів економіки бізнесу науки медицини та культури України. Процедура нагородження здійснювалася під державним прапором України, відповідно до найвищого церемоніального протоколу.



У вітальному листі про нагородження, зокрема, йдеться:

«Шановний В’ячеславе Юрійовичу!

Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл Науково-експертної Ради Програми «Лідери XXI століття» Вас удостоєно вищої суспільної нагороди Ордена «За громадянську доблесть» з врученням відповідного ордена з посвідченням, іменного диплома та іменного кортика національної гідності «За громадянську доблесть» та пам’ятної медалі до 30-ї річниці Незалежності України.



Ви удостоєні цієї високої нагороди за заслуги перед Україною, які є свідченням Вашого патріотизму та громадянської свідомості, що проявляється у примноженні національної могутності нашої Держави, за громадянську мужність, патріотизм, активну благодійну та громадську діяльність, самовіддане служіння Українському народові, особисту твердість і силу духу в захисті національних устроїв, збереженні та примноженні історичної спадщини, величної слави наших достойних предків».









50
Комментариев
0
Просмотров
1267
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.