Медуница назвал причины разбитых дорог в Сумах

ВС 12 февраля 2013 в 15:30
"Вчора зустрічався з інженером-дорожником на пенсії. Він розповів чому така склалася ситація з дорогами. Винні зазвичай різні фактори.
Перше. Накопичення на дорожньому полотні води. Через брак коштів автодори сніг лише змітали на обочину. Який з обочини, за технологією, слід було згребти в кювет. Оскільки гроші економили, утворили гори снігу, які пізніше перетворилися на лід, який вже й грейдером не згребеш. Це й зумовило постійну надлишкову присутність води на дорожньому покритті під час довготривалого потепління. В умовах коли дорога експлуатується інтенсивно кожна невелика ямка за тиждень перетворюється у небезпечну вибоїну.
Друге. Автодорожні організації знекровлені. Винне в цьому частково казначейство. Через блокування доступу до фінансів автодорожники не можуть виплатити працівникам зарплату і придбати розхідні матеріали.
Окрема тема підряди на ремонти ( привіт Службі Автомобільних Доріг України), які опиняють "там де треба". При цьому "ті хто треба" використовують техніку автодорів, потужності їх асфальтних заводів часто забуваючи вносити оплату за них або отримуючи товари і послуги за безцінь.
Урядова-прокурорська істерія про вкрадені на дорогах гроші тут ні до чого", - сообщил на свойе страничке в facebook нардеп Олег МЕДУНИЦА.
49
Комментариев
0
Просмотров
1216
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.