День відкритих дверей у Сумському міському центрі зайнятості

ВС 22 декабря 2017 в 11:00
Зазвичай двері цієї установи завжди гостинно відкриті для відвідувачів, але сьогодні був окремий привід для прийому гостей. З нагоди 27 річниці створення Служби зайнятості України 21 грудня за  круглим столом соціальні партнери обговорювали питання профорієнтаційного супроводу громадян різного віку. Представники органів місцевої влади, освітні заклади різних рівнів акредитації, роботодавці міста, фахівці служби зайнятості мають свій погляд на вплив успішного вибору професійного шляху і «перспективи» безробіття.

Зорієнтуватись  у світі професій, отримати консультацію за результатами профорієнтаційних тестів, скласти резюме, записати відео резюме, обрати за результатами профвідбору найкращу кандидатуру на посаду, - це та багато іншого серед можливостей Центру професійного успіху "Моя кар’єра", який працює в Сумському МЦЗ для школярів, студентів, дорослого населення, роботодавців міста.

В цей день студенти-випускники Машинобудівного коледжу СумДУ освоювали навички ефективної самопрезентації на майстер-класі з техніки пошуку роботи.

Для безробітних громадян кадрова служба Сумської дирекції ПАТ "Укрпошта" пропонувала робочі місця на міні-ярмарку вакансій.

Сучасність диктує нові завдання та функції Службі зайнятості, яка обирає курс на оновлений сервіс.
 
49
Комментариев
0
Просмотров
2254
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.